Παύλου Μελά 17, Θάσος  angelidis.asfaleies@yahoo.gr
 2593 023 101

Σύνταξιοδοτικό Πρόγραμμα

Απαραίτητη Ιδιωτική Σύνταξη 

Οι συνεχείς μεταρρυθμίσεις του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και οι απόλυτα χαμηλές παροχές έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των συντάξεων. Μια συμπληρωματική σύνταξη από τον ιδιωτικό τομέα είναι πλέον απαραίτητη για να αυξήσει κάποιος το βαθμό αναπλήρωσης του εισοδήματός του και την ποιότητα της ζωής του, στα χρόνια της συνταξιοδότησης.  

Πληθωρισμός και αναβολή καθιστούν την αποταμίευση δύσκολη 

Ο πληθωρισμός αυξάνει συνεχώς το κόστος ζωής, τόσο κατά την περίοδο πριν την συνταξιοδότηση, όσο και μετά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποταμιεύσετε περισσότερα χρήματα σήμερα για να έχουν την ίδια πραγματική αξία τα χρήματά σας στο μέλλον. Επίσης, αναβάλλοντας την αποταμίευση αυξάνεται δραματικά το κόστος επομένως και το ποσό που πρέπει να βάζετε «στην άκρη» για να δημιουργήσετε μια αξιοπρεπή σύνταξη.

Όσο πιο αποδοτικά αποταμιεύετε, τόσο πιο χαμηλό είναι το κόστος

Όσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση που πετυχαίνετε για τα χρήματά σας, τόσο μικρότερο ποσό πρέπει να αποταμιεύετε για να επιτευχθεί ο στόχος σας. Η ανάλυση των διαφορετικών κατηγοριών επένδυσης δείχνει ξεκάθαρα τις δυνατότητες που υπάρχουν για την επίτευξη υψηλών αποδόσεων μακροπρόθεσμα αλλά και πόσο μπορείτε αντίστοιχα να μειώσετε το κόστος αποταμίευσης.


Интересувам се