Παύλου Μελά 17, Θάσος  angelidis.asfaleies@yahoo.gr
 2593 023 101

Μόνιμη Κατοικία

Η κατοικία αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας. Πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο που συμβάλει στην ποιότητα ζωής και παρέχει ασφάλεια και ζεστασιά σε εμάς και την οικογένειά μας.

Τα προγράμματα ασφάλισης προστασίας της μόνιμης κατοικίας είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύψουν πλήρως κάθε ανάγκη σας, είτε είστε ο ιδιοκτήτης είτε είστε ο ενοικιαστής της κατοικίας. Γι’ αυτό το λόγο, καλύπτουν το κτίριο και το περιεχόμενο, είτε για μόνιμη κατοικία είτε όταν αυτή αποτελεί δευτερεύουσα ή εξοχική κατοικία.

Η ασφάλιση του σπιτιού πρέπει να αποτελεί ένα από κύρια μελήματά μας. Στις πλειονότητα των περιπτώσεων, η κατοικία ασφαλίζεται υποχρεωτικά επειδή έχει αποκτηθεί με στεγαστικό δάνειο. Αυτή η περίπτωση ονομάζεται ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας.

Η ασφάλιση μόνιμης κατοικίας σας προστατεύει έναντι τυχαίας ζημιάς, απώλειας ή καταστροφής που μπορεί να συμβεί στο σπίτι ή το διαμέρισμα, την επίπλωση ή τα προσωπικά σας αντικείμενα, καθώς και σε έναν αριθμό πρόσθετων κινδύνων όπως αυτοί καθορίζονται από το ασφαλιστήριο σας.

Εξασφαλίζοντας την κατοικίας σας προστατεύετε κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό για εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Ενδιαφέρομαι