Παύλου Μελά 17, Θάσος  angelidis.asfaleies@yahoo.gr
 2593 023 101

Ασφάλεια Μεταφορών και Εμπορευμάτων

Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της η επιχείρησή σας. Επειδή, όμως, πολύ συχνά η διαδικασία αυτή παρουσιάζει προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.

Αναγνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο σας εξασφαλίζουμε απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στη συσκευασία, τη φόρτωση ή την εκφόρτωση, τις κλιματολογικές συνθήκες. Για την εξασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησής σας. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δημιούργησαν ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε με ταχύτατες διαδικασίες να εκτελούνται - σε περίπτωση ζημιάς - οι διεθνείς διακανονισμοί, που απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες. Τα ασφαλιστικά προγράμματά μας βασίζονται σε συγκεκριμένους ειδικούς όρους (ρήτρες), οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί από το Ινστιτούτο Ασφαλιστών Λονδίνου και χρησιμοποιούνται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και από τις περισσότερες ασφαλιστικές αγορές στον κόσμο.
 
Σε ποιες χώρες έχω κάλυψη μεταφορών;
    Με οποιοδήποτε μέσο αποφασίσετε να μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας, εγγυόμαστε την ασφαλιστική τους κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας. Εξιδικευμένα σας προτείνουμε εκείνο το ασφαλιστικό συμβόλαιο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας δε γνωρίζει γεωγραφικό όριο. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλισή τους.
 
Τι είδους εμπορεύματα ασφαλίζονται;
Οτιδήποτε κι αν μεταφέρετε, ανεξάρτητα από την κατηγορία, το είδος και τη μορφή του εμπορεύματος.

Πόσο γρήγορα καταβάλεται η αποζημίωση;

Με ταχύτατους διακανονισμούς ζημιών, που μόνο η διεθνής δικτύωση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών μπορεί και ξέρει να προσφέρει. Οι διεθνείς διακανονισμοί, σε περίπτωση ζημιάς, απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες που δε θα θέλατε να συναντήσετε. Η εμβέλεια και η τεχνογνωσία των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών ανταποκρίνεται απόλυτα στις επαγγλεματικές σας προσδοκίες.

Ποια είναι τα προσφερόμενα προγράμματα
  •  Ασφάλιση Μεταφορών Φορτίου
  •  Ασφάλιση Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων

Ενδιαφέρομαι